Select Page

Sim Rigs

Tag et kig på vores udvalg af Sim Rigs. Vi hjælper gerne med at vælge det helt rigtige rig til dit behov og vejleder med opsætning, justering og tilpasning. Vi kan også hjælpe med opsætning!

Sæder & Tilbehør

Hvis du en gang skal opgradere dit rig, så behold dit sæde til det næste, da det nok ikke ville passe til køberen alligevel. Brug derfor gerne lidt mere på et ordeligt sæde at det er meget specifikt til din krops bygning

Beklædning

Udvalgte køreskole, handsker og andet tøj der er særligt egnet til sim racing. Vi har meget af det på lager men kan skaffe det meste. Også tilpasset til dit hold!

Ratbaser & Tilbehør

Vi forhandler SimuCube baser, samt et stort udvalg af tilbehør til dem. Er du i tvivl om hvad du har brug for, eller hvordan det skal sættes op, kan vi hjælpe med det også!

Pedaler

Bremse, speeder og kobling er nok en af de vigtigeste værktøjer du har til at styre bilen, ud over rattet. Du bør prioritere disse 3 pedaler højere end noget andet udstyr i dit setup!

Skærme & Tilbehør

Skærme, Stativer, Beslag mm. Det er hvad der skal til for at få det bedste udsyn men også for at kunne få den rigtige fornemmelse for fart, possition og afstand. Hvis du skal bruge hjælp til forstår tommer, Ms, Hz, FOV, VESA eller noget andet som ikke helt gir mening så står vi klar!