Vælg en side

Sim Rigs

Tag et kig på vores udvalg af Sim Rigs. Vi hjælper gerne med at vælge det helt rigtige rig til dit behov og vejleder med opsætning, justering og tilpasning. Vi kan også hjælpe med opsætning!

Sæder & Tilbehør

Hvis du en gang skal opgradere dit rig, så behold dit sæde til det næste. Brug derfor gerne lidt ekstra på et sæde, der passer lige netop til dig.

Beklædning

Udvalgte køresko, handsker og andet tøj der er særligt egnet til sim racing. Vi har meget af det på lager men kan skaffe det meste. Også tilpasset til dit hold!

Rat, baser & Tilbehør

Vi har et udvalg af topkvalitets produkter. Er du i tvivl om hvad du har brug for, eller hvordan det skal sættes op, kan vi hjælpe med det også!

Rat

Tilbehør

Dette tilbehør er særligt udvalgt til at tage din sim racing oplevelse til næste level. Har du brug for hjælp til opsætning af dette, så tøv ikke med at skrive til os.

Pedaler

Bremse, speeder og kobling er nok en af de vigtigeste værktøjer du har til at styre bilen, ud over rattet. Du bør prioritere disse 3 pedaler højere end noget andet udstyr i dit setup!

Skærme & Tilbehør

Skærme, Stativer, Beslag mm. Det er hvad der skal til for at få det bedste udsyn men også for at kunne få den rigtige fornemmelse for fart, possition og afstand. Hvis du skal bruge hjælp til forstår tommer, Ms, Hz, FOV, VESA eller noget andet som ikke helt gir mening så står vi klar!