Vælg en side
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , , ,

Heusinkveld SPRINT

Lækkert pedalsæt fra Heusinkveld som er yderst solidt og justerbart.

 

1.099,95DKK5.399,95DKK inkl. moms

Ryd

Heusinkveld SPRINT

Product Description

Speeder:

Blød, præcis og meget justerbar. Denne speeder giver dig fantastisk kontrol over enhver bil. Med 5 pedaldistanceinstillinger, pedalkraftkurve, fjeder vægtmodstand, pedalvinkel og pedalhøjde, har du mulighed for at tilpasse din speeder præcis som du vil have den.

Bremse:

Dobbelttrins bremsesystemet består af en justerbar fjeder der simulerer trykket til skivespalten, samt progressive gummifjedre. Pedalhårdheden justeres ved at vælge mellem 6 forskellige gummifjedre. Bremsepedalens vinkel og højde kan også justeres. En 120 kg. load cell som måler op til 65 kg. aktuel bremsekræft. Denne bremsepedal henvender sig til simracere der kan lide at bremse under med højt tryk, selvom der også er mulighed for, at have en lav bremsekræft ved hjælp af de 6 forskellige gummifjedre.

Kobling:

Koblinger har en regressiv fjedermekanisme der simulerer en typisk konkav koblingskurve. Derudover har koblingen 3 indstillinger for pedalkraftkurve, samt justerbar fjederforspænding, pedalvinkel og pedalhøjde.

Elektronik:

Ny elektronik er blevet integreret i pedalerne hvilket giver et lækkert look med nem kabelføring. Controlleren er blevet belagt med et skjold som beskytter mod fugt og støv. Produktet er blevet testet så det lever op til europæiske EMS krav.

***Link til brugsanvisning***

Additional Information

Vægt N/A
Antal

2 Pedaler, 3 Pedaler, Kobling

Heusinkveld SPRINT

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Heusinkveld SPRINT”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *